Érték

Szakmai tapasztalatainkkal és gyakorlati hátterünkkel mi a jogszabályokat nem csak elméleti síkon tudjuk kezelni és értelmezni, hanem azok elvárásait és előírásait a napi, operatív feladatok ellátásába be is tudjuk építeni.

Üdvözöljük a honlapunkon!


A tapasztalatok rossz döntésekből származnak, a jó döntések pedig a tapasztalatokból származnak.

Egy döntés csak annyit ér, amennyit az információ, amin alapul.

Célul tűztük ki, hogy az támogatott Intézmény vezetője olyan segítséget kapjon, amivel az állami és az önkormányzati vagyonnal való gazdálkodás feladatait átfogó megközelítéssel, a „jó kormányzás” értékeinek integrálásával, rendszerszemlélettel tudja kezelni, középpontban ezen területek etikai, integritási és fenntarthatósági kérdéseivel.

Elkötelezettek vagyunk abban, hogy a közpénzekkel és a közvagyonnal történő felelős, törvényi alapokon nyugvó gazdálkodás érvényesítése és megkövetelésében segítsük a költségvetési szerveknél a felelősséggel dolgozó vezetők munkáját.

"Ahhoz, hogy vezető legyél, magabiztosságra, határozottságra és gyors gondolkodásra van szükséged. Ezek közül egyiket sem szolgálja, ha minden felmerülő kérdésen túl sokat rágódsz és minden lépésed előtt túl hosszan vívódsz. Megvan a maga ideje a gondolkodásnak, megvan a maga ideje a cselekvésnek, megvan a maga ideje az utólagos elmélkedésnek." - Scott Mautz

„Amikor döntést kell hozni, a legjobb dolog, amit tehetsz, a megfelelő dolog, a második legjobb a rossz, a legrosszabb pedig az, ha semmit nem csinálsz.” - Theodore Roosevelt

 

Szakmai tapasztalatokCras justo felis sagittis lacus sagittis dignissim justo

Vivamus dignissim sit dolor amet sapien

Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos hymenaeos. Nunc velit nulla dictum eu, ullamcorper at, metus. Curabitur volutpat tempus arcu. Pellentesque habitant.

Explore more

Phasellus imperdiet
sed imperdiet velit libero

    • Fusce consequat tortor60%
    • Sed quam ut condimentum et80%
    • Curabitur volutpat40%
  • Pénzügyi közgazdász, regisztrált belső ellenőr, államháztartási mérlegképes könyvelő
  • Pénzügyi közgazdász, regisztrált belső ellenőr, államháztartási mérlegképes könyvelő, vállalkozási mérlegképes könyvelő
  • Lorem ipsum dolor sit amet enim. Etiam ullamcorper. Suspendisse a pellentesque dui, non felis. Maecenas malesuada elit lectus felis, malesuada ultricies. Curabitur et ligula. Ut molestie a, ultricies porta urna. Vestibulum commodo volutpat a, convallis ac, laoreet enim. Phasellus fermentum in, dolor. Pellentesque facilisis.


Pénzügyi közgazdász, regisztrált belső ellenőr, államháztartási mérlegképes könyvelő


Pénzügyi közgazdász, regisztrált belső ellenőr, államháztartási mérlegképes könyvelő, vállalkozási mérlegképes könyvelő

Brandon Ross


Lorem ipsum dolor sit amet enim. Etiam ullamcorper. Suspendisse a pellentesque dui, non felis. Maecenas malesuada elit lectus felis, malesuada ultricies. Curabitur et ligula. Ut molestie a, ultricies porta urna. Vestibulum commodo volutpat a, convallis ac, laoreet enim. Phasellus fermentum in, dolor. Pellentesque facilisis.